Training

Informatie training DEDICATED

De DEDICATED-werkwijze is een verzameling van materialen en methoden die ondersteunen in het verlenen van gezamenlijke, palliatieve zorg aan           mensen met dementie. De werkwijze richt zich op zorgmedewerkers in de thuiszorg, in het verpleeghuis en tijdens de verhuizing van thuis naar het verpleeghuis.

DEDICATED ambassadeurs zorgen voor het verspreiden van de DEDICATED werkwijze. Een DEDICATED ambassadeur is een zorgverlener die een (eigen/interdisiplinair) zorgteam wegwijs willen maken in het toepassen van de werkwijze. Om DEDICATED ambassadeur te worden volg je een training van 2 bijeenkomsten. Na de training nodigen we je met regelmaat uit voor een digitale bijeenkomst met andere ambassadeurs voor het uitwisselen van informatie en do’s en don’ts.

Als DEDICATED ambassadeur neem je deel aan de 2 trainingsbijeenkomsten. De eerste bijeenkomst biedt een kennismaking met de DEDICATED werkwijze, in de tweede bijeenkomst staat de rol van DEDICATED ambassadeur centraal.

De trainingen zijn gratis voor organisaties die onderdeel uitmaken van het project DEDICATED. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn of nog wat meer informatie over de trainingen zoeken dan kun je dat hier vinden of contact opnemen via info@dedicatedwerkwijze.nl. Let op! Wanneer je 1 week voorafgaand aan de training annuleert, rekenen we 50% van het trainingstarief (dat betekent €162,50 exclusief BTW) of er mag kosteloos een vervanger deelnemen. We horen graag van je!

Kosten training

Tipje van de sluier: DEDICATED box, inclusief formulier jezelf voorbereiden (op slot zetten): €89,95 excl. BTW

De ontmoeting: DEDICATED box en 2 fysieke trainingen: €399,95 excl. BTW

De ontmoeting met het hele team: op maat

Alle aandacht en verankeren: DEDICATED box, 2 fysieke trainingen en opleiden 2 trainers: €399,95 excl. BTW per ambassadeur, per trainer €199,95 excl. BTW

Op maat incompany: inclusief implementatie ondersteuning